avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprapunere de terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprapunere de terenuri

As vrea sa aflu daca un ordin al prfectului emis in 2004 asupra unui teren ,ce nu avea inscris in titlu de proprietate o suprafata mai mare de 250 mp si cu ordinul prefectului sa mai ia 220 mp in plus din curtea mea vecinul, mentionez ca suprfata mea de teren este de 700 mp im certificatul de mostenire dar in titlu nu sa scris decit 379 mp cu acest titlu de mostenire se poate sa se modifice ordinul prefectului ,mentionez ca si toti vecini mei stiu ca terenul de 700 mp este de 100 ani detinut de mama mea.

Alte discuții în legătură

Anularea tuturor documentațiilor cadastrale in lumina art 63 ...  B . Costel B . Costel Anularea tuturor documentațiilor cadastrale in lumina art 63 alin 2 ord 700/2014 . Pe cale judiciară. (vezi toată discuția)
Lipsa titlu de proprietate laszlozoltan laszlozoltan un teren cu o casa pe ea,in total1750 mp,cumparata in anul 1989.sep.cu act de cumparare vanzare facut la notar,unde scrie case cumpara casa cu250 mp,cu ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate ghel40 ghel40 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)