avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte vanzare-cumparare

am cumparat o casa in 2007.am platit proprietarilor suma ceruta inainte ca ei sa faca dezbaterea mostenirii.nici acum nu au facut dezbaterea deci eu nu am actele casei.ce pot face sa am acces la actele casei???
Cel mai recent răspuns: Daniela Arhire , Avocat 11:09, 14 Ianuarie 2013
"actele casei" pot fi consultate la Cartea Funciară direct la sală, mai puteti obtine copii xerox cf. cu originalul etc Ar fi bine, să le solicitaţi moştenitorilor să facă dezbaterea succesorală, tot cu acea ocazie şi actul de v-cumpărare către dvs.
Daca toate conditiile sunt intrunite, puteti cere dumneavoastra, in cadrul unei actiuni oblice, dezbaterea mostenirii de pe urma autoruklui lor si atribuirea in lotul lor a imobilului cumparat de dumneavoastra. Trebuie in mod absolut necesar sa discutati cu un avocat care, studiind in mod corect si concret documentele va va putea spune daca este admisibila o astfel de solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pt mostenire v.ana v.ana am si eu o problema.suntem 2 frati si mama noastra a murit acum 20 de ani.mstenirea nu sa dezbatut, tata sa recasatorit cu o femeiemai tanara ca el cu 20 de ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unei hotarari irevocabile leusan leusan In urma cu 3 saptamini am terminat un pr de partaj succesoral. mi s-a atibuit in natura , in posesisie si proprietate absoluta cota parte conf mostenirii. ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar fara intabulare? justme1 justme1 Buna ziua, as dori sa fac fac succesiunea dupa moartea parintilor mei (suntem doi frati). Ne-am inteles asupra impartirii si am mers la notar, cu toate actele ... (vezi toată discuția)