avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna ziua ! am si eu o intrebare . sunt in concediu crestere copil 2 ani, baiatul meu face anul acest pe 8 iulie 2 ani si in august pe 15 urmeaza sa nasc bebe 2, mai pot beneficia de concediu de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:17, 14 Ianuarie 2013
1. Da, veti beneficia de CCC2 (pentru al doilea copil).

2. Dupa terminarea CCC1 faceti catre angajator cerere de incetare a suspendarii CIM incepand cu data de 9 iulie 2013 si reluarea activitatii cu aceeasi data.

3. Cu aceeasi data, de 9 iulie 2013, puteti sa prezentati angajatorului si certificat medical pentru concediu de maternitate pentru al doilea copil.

4. Pentru a intra in CCC2 veti proceda la fel cum ati procedat cand ati intrat in CCC1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere bebe 2 Claudia_85 Claudia_85 Buna ziua,sunt acasa in concediu de maternitate ,bebelusul meu face 2 ani in 13 septembrie,anul acesta,iar in prezent sunt insarcinata in 2 saptamani cu bebe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil , cel de al doilea copil bimola bimola Buna ziua , sunt in CCC din 9 dec. 2010 pana in 9 dec. 2012 iar la mijlocul lunii martie 2013 urmeaza sa nasc cel de-al doilea copil . In acest caz in perioada ... (vezi toată discuția)