avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal art 86 al 2
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal art 86 al 2

buna ziua ce solutie mi se pote da la un dosar cu permisul suspendat mentionez ca nu am primit instintare deorece ma mutasem de la domiciliu din
buletin mutinduma cu chirie
Se poate aplica o pedeapsa cu suspendare.
Dar daca nu va prezentati la proces puteti avea probleme.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
trebuie sa anuntati orice schimbare de domiciliu organelor de urmarire penala.
Da, in afara de faptul ca aveti aceasta obligatie conform legii este si spre binele dvs. sa procedati in acest mod.
multumesc pentru raspuns va rog frumos daca mai im puteti raspunde nu exista nici un termen pentru solutionare dosarului de 7 luni il tine procuroru in fiset am discutat cu el si nu mai dat nici un termen de rezolvare
alv84 a scris:

trebuie sa anuntati orice schimbare de domiciliu organelor de urmarire penala.

[/quo]cand mam mutat nu eram cercetat ce era sa anunt ca parinti au vandut casa si man mutat cu chirie daca era asa cred dupa mine ca tot la adresa din buletin primeam plicurie

Alte discuții în legătură

Dosar penal art 81 - ce sanse am sa primesc permisul inapoi? valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua o mica intrebare am si eu ,momentan mi sa suspendat permisul de conducere pt conducerea sub influenta alcolului ...alcolemia e mare in sange 1,80 si ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis valentinmadalin valentinmadalin salut!daca cineva imi poate da un raspuns concret la problema mea!in noaptea de revelion al anului 2011 m-am urcat la volanul unui autoturism neavand ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala - permis de conducere suspendat fanucu fanucu vreau sa stiu dupa un accident cu vatamare corporala cn decide cat stau eu pe dreapta ? deci dosarul meu e in curs de desfasurare nu mi-am primit nicio ... (vezi toată discuția)