avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ART215 CP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ART215 CP

Buna ziua

Pentru o fapta incadrata la inselaciune cu un prejudiciu de aproximativ 8000 de euro,savarsita in anul 2006 as dori sa va intreb cand se prescrie plata acelei datorii si cand se prescrie fapta in sine.Mentionez ca procesul inca se afla pe ro.Va multumescl
Cel mai recent răspuns: MARI777 , utilizator 21:24, 15 Ianuarie 2013
pai eu una am inceput sa adun semnaturi pentru intrare noului cod penal,apoi fac tot posibilul in cazul sotului meu pentru a redeschide dosarul lui si a demonstra ca in fapt partea vatamata cunostea situatia si cum am dobandit noi acel teren si ca de 2 ori a avut dosar penal si i sa dat neinceperea urmarii penale pentru ca nu au vazut unde este inselaciunea......oricum este o poveste lunga si complicata iar vineri voi merge la cotroceni la domnul presedinte sa vedem daca lor li se pare normal........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie dosar penal ionut_ionut ionut_ionut cine m a poate ajuta cu o informatie legata de faptul cum se poate prescrie un dosar penal ,dupa cat timp.?. (vezi toată discuția)
Cauze care inlatura prescriptia raspunderii penale florin_v florin_v Care sunt cauzele care inlatura prescriptia raspunderii penale? Este vorba despre anumite acte sau altceva? Desfasurarea procesului penal sau o eventuala ... (vezi toată discuția)
Prescriere raspundere penala extazz extazz Termenul de prescriere a raspunderii a unei fapte penala se socoteste de la savarsirea ei sau si pe timpul cat este procesul pe rol?Multumesc.Daca intra in ... (vezi toată discuția)