avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CARTEA DE MUNCA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CARTEA DE MUNCA

buna ziua.am si eu o intrebare: de unde imi pot ridica cartea de munca,nu a fost ridicata in 2011 cand a fost termenul limita.multumesc.o zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: loremunteanu , utilizator 19:01, 22 Martie 2013
De la firma la care ati lucrat.
Intrebati la ultimul loc de munca unde ati dus-o sau unde v-a emis-o. Puteti merge si la ITM judetean, daca firma unde ati lucrat avea sediul central in judetul dvs.
@ klaudita

Carnetul dvs se munca il puteti ridica de la angajator, de la ITM sau de la Casa de Pensii - In principiu, cartile de munca care erau in posesia ITM au fost depuse de catre acestia la Casa de Pensii pentru scanare si arhivare, insa aceasta operatiune , de exemplu, in Bucuresti nu este finalizata.
Am si eu o problema cu Cartea de munca, nu stiu de unde trebuie ridicata...
Ultimul angajator (este acelasi din 2009, perioada in care s-au desfiintat cartile de munca vechi) are sediul social la Galati si un sediu in Bucuresti (nedeclarat ca si punct de lucru). Eu am lucrat in Bucuresti, aici am si rezidenta, iar in Bacau am domiciliul stabil. Cum as putea sa intru in posesia Cartii de munca? Angajatorul spune ca el nu are dreptul sa ceara/ridice cartea si ca trebuie s-o ridic eu personal de la ITM Galati. Exista posibilitatea de a cere la ITM Galati sa fie trimisa la Bucuresti sau Bacau in vederea ridicarii ei?
Adresati-va ITM-ului Galati sa va trimita carnetul de munca la ITM Bucuresti si sa va comunice cand a expediat-o .... exista aceasta posibilitate...

Alte discuții în legătură

Carte de munca tracker tracker Am lucrat la o societate de transporturi internationale,pe 19.03 am demisionat,art 55 alin.b,de atunci si pina in prezent nu mi-am recuperat cartea de munca,la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca la itm ContSters257414 ContSters257414 - angajat 2006, functie de baza, la un angajator, carte munca depusa la itm, inceteaza cim 2010, nu se ridica de la itm cartea de munca; - acelasi angajat ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca Any12 Any12 Buna seara, am fost angajata la o firma cu sediul in Bucuresti eu sunt din Galati. Intrebarea mea este, cum as putea intra in posesia cartii de munca care se ... (vezi toată discuția)