avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Am lucrat la o societate de transporturi internationale,pe 19.03 am demisionat,art 55 alin.b,de atunci si pina in prezent nu mi-am recuperat cartea de munca,la telefon mi-a spus ca dureaza scanarea cartii mai mult ,unde s-au cui ma pot adresa ca sa pot afla relatii despre cartea mea de munca.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:13, 9 Mai 2009
Carnetul dvs de munca probabil se gaseste momentan la Casa de pensii. Daca angajatorul tinea carnetele de munca la sediul acestuia, va trebui sa faceti o sesizare la ITM. Daca nu, carnetul dvs de munca trebuie ridicat de la ITM personal, pe baza cartii de identitate.
Buna seara ,

Ca sa va asigurati daca a intrat in programul de scanare de la Casa de Pensii , ar fi bine sa solicitati fostului angajator o copie a pv-ului de predare a carnetului catre institutia mai sus amintita . Exista posibilitatea ca explicatia data de ei sa fie cea reala , si astfel veti face o reclamatie inutila care ITM .

tracker a scris:

Am lucrat la o societate de transporturi internationale,pe 19.03 am demisionat,art 55 alin.b,de atunci si pina in prezent nu mi-am recuperat cartea de munca,la telefon mi-a spus ca dureaza scanarea cartii mai mult ,unde s-au cui ma pot adresa ca sa pot afla relatii despre cartea mea de munca.

Daca este vorba de Bucuresti, atunci este adevarat ceea ce v-au spus ... preluarea datelor de pe carnetele de munca a durat si cateva luni bune.:(
Daca aveti nevoie de carnetul de munca pentru a va angaja in alta parte, va spun ca puteti sa incheiati un contract individual de munca si fara carnetul de munca. La noul angajator dati o declaratie in care spuneti unde este carnetul de munca si ca il veti duce cand veti intra in posesia lui.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere eliberare carte de munca Hapei Hapei In 2007, decembrie, am demisionat de la o firma. In februarie 2008 m-am angajat unde lucrez si in momentul de fata. Am cerut cartea de munca de la fostul ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartilor de munca catalina77 catalina77 Buna dimineata. As dori sa stiu si eu pana la ce data trebuiau duse la ITM cartile de munca pentru scanat? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Scanare/prelucrare date carti munca ContSters60781 ContSters60781 Societatea la care lucrez este infiintata din 2005. Din aprilie 2008, am dreptul sa tin la firma cartile de munca. Imi puteti spune, va rog, daca trebuie sa le ... (vezi toată discuția)