avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare pavilion apicol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare pavilion apicol

Buna ziua! Bunicul meu detine un pavilion apicol cumparat inainte de 1989 pe baza unui contract de mana intre el si vanzator. Pavilionul nu a fost niciodata inmatriculat in circulatie si ar vrea sa il inmatriculeze. Cum poate obtine un act autentic de proprietate avand in vedere ca nu are decat contractul scris de mana? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pavilion apicol - vanzare / succesiune marina235 marina235 Buna ziua ! Va prezint urmatoarea problema...: in urma decesului tatalui meu, am facut succesiunea pt o parte din bunuri dar el avand si un pavilion apicol, nu ... (vezi toată discuția)
Clarificare situatie juridica teren iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii in vederea rezolvarii urmatoarei situatii: S-a cumparat un teren acum 10 ani, cu acte de mana, adica la ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor la vanzarea unui teren extravilan adrian73 adrian73 Buna ziua, am o nelamurire> bunici mei ( de fapt , numai bunica mai traieste), au un pamant extravilan, cu titlu de proprietate. acest titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)