Persoana de sex feminin este nascuta in Dambovita ,conform CNP.
A fost adoptata la varsta de 5 ani de la un centru de plasament copii din Buzau.
Tot atunci i-a fost schimbat certificatul de nastere,CNP ramine de Dambovita.
Acum este in varsta de 28 de ani ,este maritata,are un copil si doreste sa-si cunoasca parintii biologici,eventual fratii si surorile daca are.
De unde trebuie sa inceapa (starea civila,maternitate Targoviste,judecatorie,posibil diverse arhive.etc.)
Multumesc mult !!
De circa 4 luni incerc sa o ajut,dar nu a primit inca nici-un raspuns oficial,ci doar nr. de inregistrare...Au trecut cu mult cele 30 de zile in care institutiile statului ar fi trebuit sa dea un raspuns .
Au fost adresate cereri in acest sens Directiei ptr.Protectia Copilului,Starii Civile din Buzau,etc.,mai aveam sa ne adresam instantei.
La Oficiul ptr. Adoptii vom incerca in curand.
Inca o data multumesc din suflet.
Exact acest lucru o sa-l facem. Sper sa reusim sa rezolvam ceva,deoarece este o colega cum rar mai gaseseti. MULTUMESC tuturor si multa sanatate alaturi de cei dragi!
Lnfiere copil minor
adina000
Buna ziua ! Copilul meu in varsta de noua ani nu are tata in certificatul de nastere , iar eu si tatal lui nu am pastrat legatura si nu stim nimic unul de ... (vezi toată discuția)