avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bataie in afara unu bar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bataie in afara unu bar

Buna seara,

In urma cu o spatamana, un individ agresa persoanele din barul pe care il administrez (punea mana pe fund fetelor, darma sticle de pe masa etc)

Eu m am dus sa il dau afara, moment in care el a lovit fara nici un motiv o alta persoana.
L am dat afara insa el tot vroia sa se intoarca, persoana lovita a iesit de asemenea si s au luat la bataie (agresorul recalcitrant a inceput sa loveasca primul)
In altercatie a fost implicate mai multe persoane, iar eu tot incercam sa ii despart.

La un moment dat se mai bateau doar agresorul initial si cu un alt individ, eu ma tot bagam printre pumnii lor sa ii despart, insa agresorul - care isi cam lua bataie- se tot intorcea,tot nu reuseam sa il fac sa plece...
intr un final am reusit, insa era plind e sange.

Acum , agresorul, mi a transmis ca si a scos certificat medico legal, ca are 15 zile de ingrijiri medicale si sa il contactez.

Eu stiu ca nu am lovit pe nimeni si cu siguranta martorii pot confirma, ma deranjeaza insa ca Nesimtitul asta, vinovat de tot scandalul, care a mai si pornit bataia se considera victima.

As vrea sa stiu cum pot sa il pedepsesc pe cale legala, ce am de facut? mentionez ca nu am depus nici un fel de plangere.
Cel mai recent răspuns: VladimirM , utilizator 02:57, 16 Ianuarie 2013
Initial m am gandit si eu ca e "doar" o amenda, dar ma gandesc mai bine, din moment ce el imi atrage atentia ca are certificat, clar il intereseaza partea materiala...
Nu stiu in ce cuantum ar putea fi amenda....dar cred ca va conta.

Dar oare fetele carora le puna mana pe fund, nu ar putea depune nici un fel de plangere ?!?
Daca si-a scos certificat medico-legal, este destul de limpede ca urmareste sa va actioneze in instanta. In intampinare puteti sa propuneti probe cu privire la capatul (capetele) de cerere, in acest caz va sfatuiesc sa recurgeti la ajutorul unui avocat sau jurisconsult (in acest caz conform 242 alin (2) C.proc.civ. se poate judeca si-n lipsa dv).
Cat despre fete, plangerea nu trebuie formulata conditionat, iar hartuirea sexuala in acest caz nu-si prea are incidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de lovire si alte violente wao95 wao95 Buna ziua , as dori si eu cateva sfaturi Pe data de 06.07.2016 ma aflam intr-un cazino , la un momendat a venit la mine o persoana care mi-a cerut banii , eu ... (vezi toată discuția)
Bataie - actionare in instanta dodo_tk dodo_tk Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost \"implicat\" intr-o bataie cu un vecin. Mai precis am primit un pumn in gura. De fata 2 martori: sotia paratului si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, vatamare corporala usoara. cristianghebirta cristianghebirta Buna ziua, In urma cu cateva luni am avut un conflict cu o persoana. Acea persoana a vrut sa ma loveasca cu o bata de lemn. Intre timp a aparut fratele meu cu ... (vezi toată discuția)