avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu procura

Buna ziua, eu as dori sa imputernicesc pe tatal meu sa deschida actiune de divort, dar as dori sa poata sa angajeze si avocat ce m-ar putea reprezenta in istantele de judecata, avnd o situatie mai speciala. Este posibil sa fac procura tatalui in care sa adaug faptul ca poate angaja avocat in numele meu?? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:15, 14 Ianuarie 2013
Da, puteti imputernici pe tatal dvs sa angajeze avocat care sa va reprezinte interesele in instanta.
In corpul mandatului, notarul ca preciza ca pentru apararea intereselor dvs , tatal dvs va putea angaja unul sau mai multi avocati, experti etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj vselin09 vselin09 Buna ziua, Poate cineva sa imi dea un raspuns corect la urmatoarea intrebare: in urma divortului de acum 6 ani nu s-a facut partajul.Fostul sot a plecat ... (vezi toată discuția)
Reprezentare cristina/BZ cristina/BZ Intr-un litigiu de munca ma poate reprezenta in fata judecatorului un membru al familiei, tatal care nu este calificat ca avocat? Cum si de unde pot obtine o ... (vezi toată discuția)
Procura divort pentru persoana care locuieste in strainatate gavrilamarilena gavrilamarilena Buna ziua, As dori un model de procura notariala pentru divort ( sotia locuieste in Italia , iar sotul este in tara ) si pentru partaj ... (vezi toată discuția)