va cer ajutorul intr-o speta...
la "firma" unde lucrez se vor face reduceri de personal si se vor inchide anumite unitati. precizez ca este "bataie" pe locurile care vor fi restructurate deoarece in contactul de munca se precizeaza ca se dau salarii compensatorii persoanelor afectate de disponibilizare. cu toate acestea sunt si persoane care nu vor sa plece, persoane care pot face schimb de post cu cine ar dori...
problema mea este ca am anuntat ca doresc sa "beneficiez" de aceasta concediere, am anuntat sindicatul si superiorul, in scris, in urma solicitarii nu am primit niciun raspuns scris... ci doar mi s-a transmis de catre o alta persoana ca nu pot fi ajutata. astazi am intrebat daca posturile respective sunt doar pentru anumite persoane, care au pe cineva in spate... bineinteles ca am primit ca si raspuns ca nu s-a stabilit nimic, eu stiind ca deja sunt colegi care au semnat si stiu si persoanele pe care le inlocuiesc... data plecarii etc.
ce ma sfatuiti sa fac si in ce masura ma poate ajuta un avocat?
multumesc frumos
Numai angaajtorul poate decide pe cine concediaza si ce posturi desfiinteaza ..... important este ca procedura concedierii sa respecte prevederile legale , intrucat concedierea dispusă cu nerespectarea procedurii prevăzute de lege este lovită de nulitate absolută.
Un salariat nu poate impune unui angajator sa-l concedieze pentru a beneficia de somaj si de salarii compensatorii.
Concediere colectiva
idabelle
O societate are autorizatie pentru activitatea pe care o desfasoara doar pana la data de 25 ianuarie 2015, iar contractul nu se va mai prelungi. Mentionez de ... (vezi toată discuția)