in unitatea in care lucrez va avea loc o concediere colectiva ca urmare a reducerii unor posturi, o parte din personal chiar vrea sa plece din diverse motive (totusi doritorii sunt in numar mai mic decat posturile care se desfiinteaza) . ca urmare a unei boli de care sufar am anuntat ca doresc sa parasesc unitatea printre cei disponibiliza-ti deoarece conditiile de lucru in timp imi pot agrava boala foarte mult. in urma evaluarii care s-a efectuat (psihologica si de catre conducatorul unitatii(cea mai mare pondere in nota)) am obtinut o nota mare, mai mare decat a altor persoane care doresc sa ramana, asa ca sunt pusa in situatia de a nu ma afla printre cei disponibilizati, de a nu beneficia de salariile compensatorii si daca doresc sa plec o voi putea face doar prin demisie, caz in care nu pot beneficia de somaj. nu stiu daca mai pot influenta situatia, dara daca exista o solutie va rog sa ma ajuta-ti.
multumesc
O solutie ar fi sa ajungeti la o intelegere cu cei din conducerea societatii, avand in vedere ca exista mai multe persoane care vor fi disponibilizate decat cele care ar dori acest lucru.
Daca va dati demisia nu veti butea beneficia de somaj, discutati cu angajatorul si propuneti sa restructureze si postul dvs.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Concediere colectiva
rouasa
buna seara!!
va cer ajutorul intr-o speta...
la \\"firma\\" unde lucrez se vor face reduceri de personal si se vor inchide anumite unitati. precizez ca ... (vezi toată discuția)