avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de donatie

buna ziua,am si eu o problema,tatal meu este mort de mai putin de un an,inainte de a se intampla nenorocirea am primit pamantul pe care am construit o casa de la o matusa (sora tatalui meu) prin act de donatie,iar casa a fost trecuta tot pe numele meu.dintr-o alta casnicie tatal meu avea doi baietii...legitimi care acum isi cer drepturile.....nu exista altceva doar casa si pamantul.intrebarea mea este au si ei drepturi,se poate ataca actul de donatie???trebuie sa fac succesiune??notarul mi- a spus ca nu..dar as vrea si o alta parere.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: anonyma30 , utilizator 18:42, 15 Ianuarie 2013
Ceilalti baieti nu au drepturi asupra bunurilor primite prin donatie de la matusa dvs.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire adri_cristian adri_cristian Tatal meu a facut un act la notar acu 10 ani...cu sora si mama sa...cum ca sora sa renunta la tot pamantul,iar tatal meu la un apartament.Iar acu vrea jumatate ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde pamant fara succesiune? oanamate oanamate Buna seara scuze de deranj ,poate vinde bunica mea pamantul de la casa dupa moartea bunicului ,fara a avea facuta succesiunea (fiind pe numele strabunicilor ... (vezi toată discuția)
Mostenire Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Matusa mea,sora bunicii mele,in varsta de 78 ani,doreste sa ne faca acte pe proprietatea ei,sotul a decedat cu ceva ani in urma,iar unicul ei fiul ... (vezi toată discuția)