avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a deveni ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a deveni notar?

Ce trebuie sa fac pentru a deveni notar? Am absolvit Facultatea de Drept in 2011.. Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaibargaoanu , utilizator 13:55, 13 Februarie 2013
Va trebui sa gasiti un notar care sa va angajeze pt. o perioada de 2 ani dupa care va trebui sa sustineti un examen pt. a intra in UNP. IN mare cam asta ar fi procedura.
multumesc.
In cazul in care am vechime de 2 ani intr-o functie juridica, pot sa nu mai fac acea stagiatura de 2 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce specializari juridice se pot exercita dupa facultate marciuc marciuc dupa absolvire ce poti deveni ca apoi sa dai la inm dupa 5 ani?pt examen de notari trebuie sa dai dupa 5 ani ?inafara de avocat ce mai poti fi?stagiatura se ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta? poesidony poesidony 1.Daca am absolvit dreptul,imi poate spune cineva daca pot profesa ca jurist sau trebe dat examen ca si in cazul notarului sau a avocatului? 2.Daca as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa stie un absolvent de liceu care doreste sa devina jurist Ovidiu Ionescu Ovidiu Ionescu Buna ziua, Sunt dirigintele unor elevi care sunt interesati sa urmeze facultatea de drept. Totusi ei nu sunt bine informati despre ce ar urma dupa ... (vezi toată discuția)