avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incompatibilitãți pentru cumulul unor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incompatibilitãți pentru cumulul unor funcții

Am în subordine o contabilă cu jumătate de normă la o unitate școlară.Dânsa mai lucrează și la SANEPID cu normă întreagă+ o jumătate de normă la altă școală ( total= 2 norme). Are contracte indiv. de muncă diferite la cele 3 unități (fără să specifice cumul). Programul de lucru este de cate 4 ore la fiecare scoală ,iar la SANEPID 8 ore pe zi, în total 16 ore pe zi...Practic este imposibil nu poate să lucreze la o școală noaptea de la 20 la 24. Această situație intră la incompatibilități pentru cumulul unor funcții? art. 35 alin. 2
Art. 35 alin 1 este valabil pentru doamna contabil? Vă mulțumesc anticipat!






















Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:11, 15 Ianuarie 2013
Nu cred ca este in stare de incompatibilitate acea persoana ...
Contabila are prevazut in contractul individ. de munca pe care l-a semnat ca loc de munca scoala.Nu se prezinta la programul stabilit de director si consiliu de administratie ,deoarece nu poate. Isi face treaba de la distanta,deoarece in acelasi timp are program la alta institutie, la care are un alt contract indiv de munca in care locul de munca este institutia respectiva.Nu inteleg cum legea permite asa ceva?
Nu Legea este de vina, ci angajatorii care permit asa ceva ....
Va multumesc pentru raspunsuri, o sa cer programul doamnei pe cale oficiala de la SANEPID si cealalta scoala si o pun sa semneze pe fiecare zi in condica de prezenta din unitatea mea,ceea ce nu va putea sa faca.
Corect ... in acest caz , fie va fi pontata nemotivat, fie va veni la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil cu 2 norme întregi la stat (bugetar) constsil constsil sunt director la o școală și am avut anul trecut o jumătate de normă pe contabilitate. în urma concursului a venit o contabilă. anul acesta ... (vezi toată discuția)
Cumul de funcții Marcela Elena Marcela Elena Buna seara! In cazul personalului didactic auxiliar, in speta secretar scoala, in urma vacantarii postului de secretar sef dupa pensionarea titularei, se poate ... (vezi toată discuția)
Medic doua norme sch sch Va rog, permite legislatia muncii ca un medic sa lucreze doua norme intregi, respectiv 7 ore la un Spital de stat si apoi 8 ore la Policlinica particulara , ... (vezi toată discuția)