avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen prescripitie Anulare Antecontract de Vanzare- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen prescripitie Anulare Antecontract de Vanzare- Cumparare

Buna ziua.
Cu respect va solicit sa-mi raspundeti la o intrebare care ma framanta de ceva timp. Exista posibilitatea ca dupa aproape 4 ani sa cer in instanta anularea unui antecontract de vanzare cumparare. Fac precizarea ca am incheiat un ant.v/c pt cumpararea unei case pentru care am achitat cca 60 % din bani. Ideea este ca respectivul vanzator nu a respectat termenele de incheiere ale actului final de v/c. In plus am descoperit in baza a 2 expertize tehnice ( din care una MLPAT) ca respectiva contructie are probleme de structura si rezistenta. mai mult decat atat o mare parte din lucrari au ramas neexecutate.
Va raspund cu mare placere in cazul in care doriti mai multe amanunte referitoae la aceasta problema.

Cu deosebit respect V.L

Alte discuții în legătură

Recurs câºtigat, cauzã trimisã spre rejudecare primei instanþe, expertizã mlpat admisã Victor76 Victor76 Buna ziua...si bine v-am regasit. Pentru cei care mi-au urmarit posturile dar si pentru persoanele care doresc sa ma consilieze fac un mic rezumat. Dupa 2 ani ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans " prima casa" dragomirv dragomirv Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie dificila si am nevoie urgenta de indrumarea unei persoane avizate. Intentionand sa cumpar un imobil prin programul ... (vezi toată discuția)
Autorizare construcii mara_scorpi mara_scorpi buna seara.executantul unei contructii ,mansardari,fie el persoana juridica sau fizica ,daca nu a respectat planurile structurii de rezistenta al cladirii ... (vezi toată discuția)