avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la munca

la cat timp de la demisia 55b te poti reangaja la aceiasi societate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:13, 15 Ianuarie 2013
Incetarea cf. art. 55 lit. b este incetare cu acordul partilor si nu demisie.

Practic, chiar de a doua zi dupa data incetarii va puteti reangaja in aceeasi societate.
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
craciunescuviorel

Demisia nu este reglementata de art.55 lit.b C.mun. ci de art.81 C.mun.

Imediat dupa incetarea raportului de munca va puteti angaja ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere incetare fara preaviz carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: daca un salariat aduce o cerere de incetare a activitatii in baza articolului 55 lit b CM, iar ... (vezi toată discuția)
Preaviz sau demisie? cica elena cica elena am lucrat o luna de zile la patron si din cauza neintelegerilor dintre noi nu m-am mai dus la munca,Am nevoie de preaviz sau trebuie sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere co cu cm si a cerere de incetare cu 55 b sadaka sadaka Cum se procedeaza in cazul in care un salariat are cerere de incetare cu 55 lit. b) si vine cu un concediu medical care depaseste data incetarii, se inceteaza ... (vezi toată discuția)