avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2241 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata Factura mai mare de 5000 lei
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata Factura mai mare de 5000 lei

Buna ziua,
Am o II , obiect de activitate comert cu amanuntul si am achizitionat marfa de la un furnizor in valoaree de 7700 lei. 4000 lei am platit in momentul in care mi-a fost livrata marfa cash, 2000 lei prin banca din cauza plafonului impus de 5000 lei. Este legala plata fractionata a sumei ramase( adica sa mai platesc o data 1000 lei si apoi restul de 700lei, sau va trebui sa achit suma integral, avand in vedere ca am facut deja o plata prin banca de 2000 lei.). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: LauraE , utilizator 17:11, 15 Ianuarie 2013
suma ramasa o puteti plati fractionat numai prin banca, cash nu mai puteti plati nimic
Multumesc de raspuns. Oricum prin banca urmeaza sa fac platile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon plati catre firme rodik_201 rodik_201 Doresc sa deschid un srl neplatitor de TVA cu impozit pe profit. Intrebarea mea se refera la platile catre furnizori(cumparare de legume in vederea ... (vezi toată discuția)
Plati furnizori cu numerar Doina B Doina B Buna ziua! Azi am aflat, cu intarziere (si stupoare) ca daca platesc cu numerar un furnizor, nu am dreptul sa achit de ex o factura de 6000 lei cu numerar ... (vezi toată discuția)
Plata cash onorariu prestare servicii blueblue blueblue Buna ziua, In cazul unui contract de colaborare/conventie civila prestari servicii (intre o firma si o persoana fizica) in valoare de 25.000 lei cat se poate ... (vezi toată discuția)