avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe notariale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe notariale

buna ziua,
In cazul in care cumpar un teren+ constructie (casa aflata in stadiu de costructie neterminata) cum se stabileste valoarea taxelor notariale ? in functie de valoarea trecuta in cotnractul de vanzare cumparare sau dupa o anumita grila? Daca e dupa grila cum se face evaluarea?
Cel mai recent răspuns: ALICE STRECHEANU , Avocat 17:08, 9 Februarie 2009
Dupa grila -in functie de locul unde sint amplasate casa si terenul(central,la limita cu extravilanul,etc)si in functie de avansul platit.Ex.la 20.000 euro avans-s-a platit cu totul aproximativ 200 euro la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare notariala teren intravilan DLaurentiu DLaurentiu Buna ziua! Vreau sa vand un teren intravilan localizat in Bucuresti.Am facut toate actele necesare vanzarii,m-am inteles cu cumparatorul la pret(50.000 ... (vezi toată discuția)
Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Grile notariale exagerate Lucican2010 Lucican2010 Buna ziua, Sunt si eu curios cum se concep grilele astea notariale, daca ar putea sa ne explice cineva? De ce intreb... Am o casa intr-un sat din Banat. ... (vezi toată discuția)