Buna ziua,
am si eu cateva nelamuriri:de in luna noiembrie am fost anuntata ca nu mai sunt dorita in firma si sa imi dau demisia ca sunt cam isteata pentru noua mea sefa.
Deoarece aveam dreptul la somaj nu am vrut sa imi dau demisia si nu am cedat presiunilor. In cele din urma au fost de acord sa ma trimita in somaj.in acel moment aveam co neefectuat plus de luat 14 zile libere si platite. Am facut cerere pentru ambele urmand ca la sfarsitul perioadei sa intru in preaviz. De la resurse umane m-i s-a spus ca imi da compensatia baneasca pentru co si pentru 6 zile de libere. Am fost de acord. Numai ca acum m-am trezit ca m-a bagat in CO pe perioada preavizului.Are dreptul sa faca acest lucru daca eu nu am cerut asta, sa se foloseasca de cererea mea veche? Cererea de CO este facuta inainte cu 10 zile ca eu sa primesc preavizul. Puteau sa ma bage in preaviz daca eram in CO? Pun si asa intrebarea. Multumesc pentru raspuns
eu am trimis cererea pe mail, iar originalul prin curier. La momentul acela mi s-a spus ca imi vor da compensarea in bani, iar acum m-am trezit ca pe luna decembrie am fost in concediu de odihna si nu imi voi primi bonurile de masa si nici bani pentru preaviz ca mi-a fost acceptat concediul. Dar eu nu am cerut concediul in perioada de preaviz. Din punctul meu de vedere este un abuz.
e foarte simplu. Eu am facut cererea de CO pe data de 15 noiembrie, iar instiintarea de preaviz am primit-o pe data de 26 noiembrie. Cererea exista deja. Conform art 60 lit i din codul muncii pe perioada co nu poti fi concediat. Aici e dilema mea.