avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitarea veniturilor obtinute in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitarea veniturilor obtinute in strainatate

Buna ziua,

As dori sa aflu raspunsul la urmatoarea intrebare:
persoana fizica de cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, care lucreaza cu contract in strainate, mai precis pe nave de croaziera, contractul este intre firma angajatoare si persoana respectiva, trebuie sa plateasca impozit pe venitul rezultat din acest contract?
Se aplica in acest caz legea nr.571/2003, articolul 55, alineatul 4, litera m?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Legea 571-2012 art 90 - impozit pe veniturile din strainatate mitachealina mitachealina Buna ziua tuturor. Am primit o instiintare de la finante ca ar trebui sa-mi declar veniturile din 2013 realizate in strainatate, conform articolului 90 din ... (vezi toată discuția)
Veniturile realizate de persoane fizice cu handicap grav beck_adrian beck_adrian Ordonanta de Urgenta PENTRU MODIFICAREA ªI COMPLETAREA Legii nr. 571/2003 privind CODUL FISCAL Articolul 55 alineatul (4), litera k 1) se modifica ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru nerezidenti care obtin venituri din chirii. ContSters320921 ContSters320921 Ma adresez la Dvs. pentru un ajutor ca sa clarific situatia mea privind cererea de plata CASS. In primul rand, mentionez ca sunt un cetatean roman, ... (vezi toată discuția)