avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Veniturile realizate de persoane fizice cu handicap ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Veniturile realizate de persoane fizice cu handicap grav

Ordonanta de Urgenta
PENTRU MODIFICAREA ªI COMPLETAREA
Legii nr. 571/2003 privind CODUL FISCAL

Articolul 55 alineatul (4), litera k 1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"k1) veniturile din salarii realizate de catre persoanele fizice cu handicap grav si accentuat, la functia de baza;"

Am tot cautat sa vad ce contine de fapt articolul 55, dar fara succes. As dori sa-mi spuna cineva daca se poate, in ce conditii si cum se acorda aceasta scutire de impozit.

Alte discuții în legătură

Scutire impozit salarii bordas bordas Am o profesoara care detine un certificat cu grad de handicap .Dupa legea 448/2006 are niste facilitati printre care si scutirea pe impozit pe salar.Dar am ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2010 modificare cod fiscal mmanuela mmanuela La articolul 55 alineatul (4), litera k1) se modifica si va avea urmatorul cuprins: «k1) veniturile din salarii realizate de catre persoanele fizice ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri salariale - persoane cu handicap Pannik Pannik Salut. Am si eu o intrebare. Persoanele cu handicap accentuat si grav mai beneficiaza de scutirea la plata impozitului pe venituri salariale ? Stiu ca cf ... (vezi toată discuția)