Buna ziua in primu rand asi dori daca sar putea sa aflu cateva raspunsuri am 16 ani si ... imi iubesc prietenul este ceva grav daca fug la aceasta varsta din sanul familiei pentru a fi cu el ... el este major si are 18 va rog raspunde-ti
Tocmai de aceea am intrat sa va cer parerea sa stiu ce e bine si ce e nu nu voi pleca :) daca dumnevoastra zice'ti ca nu e bine dar ma interesa sa aflu consecintele asta nu inseamna ca daca imi dati raspunsuri ma invata'ti de rau multumesc pentru raspunsuri :)
Fetita draga, nicaieri nu-i mai bine ca acasa, lasa greutatile pentru mai tarziu.
Prietenului nu-i va cauza, faptul ca te vei muta la el nu-i va aduce neplaceri de natura penala.
Vroiam doar raspunsuri la consecinte na zis nimeni ca pleaca nicaieri stiu ce inseamna greutatile :) sunt intro tara straina de ceva vreme ... dar multumesc de detali:* am sa le iau an considerare multumesc mt
Adica in momentul asta nu sunteti in Romania si vreti sa plecati la iubitul major care se afla tot unde sunteti dvs ? se aplica legea locului, atentie.
Libertate la 18 ani?
alin@
buna seara! imi cer scuze ca va rapesc din timpul dumneavoastra pretios dar am vazut ca ati ajutat o multime de oameni si m-am gandit ca poate aveti bunavointa ... (vezi toată discuția)