avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cabinet psiholog
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cabinet psiholog

Buna seara! Sunt de profesie psiholog. Am acumulat ceva experienta in domeniu, deoarece lucrez in sistemul de stat, dar, visul meu cel mai mare este sa am propriul meu cabinet. Dar, in afara de diploma, atestat si experienta nu am nimic. Intrebarea la care caut raspuns este daca exista fonduri europene sau alt tip de facilitati care sa ma ajute sa imi realizez dorinta. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ally78 , utilizator 19:26, 16 Ianuarie 2013
Sugerez ca sa studiati mai intai site-ul:
[ link extern ]
Este posibil ca sa stiti deja aceste lucruri.
Psihologia face parte din profesii liberale si nu pot fi finantate din fonduri europene.
Ca o sugestie se poate infiinta o miniclinica privata ca si SRL cu mai multe domenii. Pentru asta puteti cauta dintre colegii dvs din medicina ca sa fie asociati.Sub aceasta forma sunt sanse sa obtineti fonduri.
O alta sugestie ar fi un credit.
Multumesc pentru raspuns!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- servicii psihologice? lilidani lilidani Poate să îmi spună cineva dacă serviciile psihologice pot fi prestate sub \"umbrela\" PFA ? Vă roooog !!!! (vezi toată discuția)
Pot avea pfa (profesie liberala) si pfa inregistrat la onrc in acelasi timp? AnamariaMF AnamariaMF Buna ziua! Detin un Cabinet Individual de Psihologie in cadrul caruia ofer servicii de psihoterapie. Ca forma de functionare cabinetul e considerat PFA - ... (vezi toată discuția)
Exercitare profesie psiholog fara ci Monica R Monica R Buna seara, va rog, cum pot profesa ca psiholog / psihoterapeut angajat al unui cabinet de medicina de familie? Astept cu deosebit interes raspuns. (vezi toată discuția)