avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis auto

buna seara.
as avea nevoie de un sfat in legatura cu redobandirea permisului auto. sotului meu i-a fost anulat permisul de conducere pt conducere sub influenta alcoolului (0.81% in proba de sange). a primit o sentinta de 1 an cu suspendare.
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 20:03, 15 Ianuarie 2013
Poate sa sustina un nou examen pentru dobandirea unui nou permis de conducere dupa trecerea unui an de la data ramanerii definitiva a hotararii judecatoresti.
permisul i-a fost ridicat in martie 2009, iar sentinta definitiva a fost data in 30 martie 2010. are dreptul anul acesta sa dea examenul si ce fel de examen va trebui sa sustina.....13 din 15 sau examen normal 22 din 26 si proba practica?
multumesc frumos pt raspuns.
Examen normal,sala (22/26)+proba practica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice toma ioan bogdan toma ioan bogdan Buna ziua In octombrie 2008 am depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice peste limita legala. Dupa testarea cu etilotestul si recoltarea probelor ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)
Redobândirea dreptului de conduce ingStefan ingStefan Sunt in situatia urmatoare: permis anulat, sentinta data 7 luni cu suspendare. Stiu ca trebuie sa treaca un an pana sa iti poti redobandi permisul. Vad mai ... (vezi toată discuția)