avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot afla daca o persoana are copii?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot afla daca o persoana are copii?

Buna seara. Va rog mult sa ma indrumati cum pot afla daca o persoana are copii sau nu.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:02, 15 Ianuarie 2013
Va duceti la ea si o intrebati "ce iti mai fac copiii" ... Poate vi se pare ciudat raspunsul meu, dar altfel nu puteti obtine vreun raspuns. Cred ca atunci cand ati formulat intrebarea v-ati gandit probabil la evidenta populatiei, aceasta institutie nu ofera astfel de raspunsuri oricaror persoane.
Va multumesc. Evident ca m-am gandit si la evidenta populatiei dar credeam ca exista si un alt mod in afara de "sinceritate".........
Se poate cere un extras de uz oficial la starea civila unde s a inregistrat nasterea persoanei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)
Buna seara fratele meu a decedat. fiica lui s a ocupat de scoaterea ... ela2008 ela2008 Buna seara Fratele meu a decedat. Fiica lui s a ocupat de scoaterea certificatului de deces. La starea civila nu au avut certificatul de nastere al ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)