avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... subiectivitatea martorilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

subiectivitatea martorilor

fiind vorba de amenintare, desi nu se spune cum se face aceasta, rudele de gradul I pot fi subiective.de altfel nu exista alte persoane care sa sustina cele spuse de reclamant.si se cere invinuitului sa ,,demonteze,, ce sustin acestia. in plus la fiecare auduiere a invinuitului scenariul a fost altul.prima data amenintarea a venit prin telefon, iar a doua oara a venit in mod direct, adresata tatalui victimei.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:47, 15 Ianuarie 2013
si intrebarea este?
sa inteleg ca cineva ameninta pe altcineva in cursul unor audieri, in legatura cu ce?
Martorii rude au dreptul de a refuza sa depuna marturie.
Doar o inregistrare ar putea sa va ajute.
Mai ramane si sa probati faptul ca amenintarea invinuitului v-a creat o temere in afara de cuvintele de amenintare...pe care le-ati putea proba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori necitati in proces penal roberto3 roberto3 Buna ziua! Vreau sa intreb de ce din opt martori in total intr-un proces penal doi dintre ei nu au fost citati-mentionez ca cei doi erau chiar la fata locului ... (vezi toată discuția)
Despre martori. ContSters75393 ContSters75393 Se pot considera martori valabili intr-un proces penal : -amanta ,o verisoara de gradul I si tatal acesteia din urma ? In plingerea de la politie si in ... (vezi toată discuția)
Intimidarea martorului alexandrugroza alexandrugroza Buna ziua. As dori sa aud parerea dlor avocati in legatura cu urmatoarea situatie. Intr-un dosar de urmarire penala, invinuitul propune proba cu martori(4 la ... (vezi toată discuția)