avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proprire pe cont pfa pentru datorie persoana fizica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proprire pe cont pfa pentru datorie persoana fizica

buna seara, mi-am infiintat de curand un pfa, sunt platitor de tva, si mi-a fost pusa proprire de 60% din suma pe cont deoarece am datorii ca persoana fizica, am acceptat situatia initial dar luna asta mi-au oprit 100% si nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva, eu trebuie sa platesc si tva si cas din banii aceia nu sunt ai mei personal, spuneti-mi va rog se poate asa ceva, este ceva ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:54, 15 Ianuarie 2013
Ca PFA sunteti tot persoana fizica si pot interveni pentru poprirea sumelor datorate de Dvs. asupra contului din banca. Singura solutie este sa va achitati si datoria facuta in nume propriu la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa - poprire salariu silviurazvan silviurazvan Buna ziua, am o poprire pe salariu pusa de 2 luni iar toate conturile bancare imi sunt poprite, insa am facut contestatie iar avocatul imi spune ca se va ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii realizate pe persoana fizica de la pfa-ul aceleasi persoane Roxana1213 Roxana1213 Buna ziua, pot fi urmarite veniturile realizate pe PFA, daca persoana fizica respectiva a realizat anterior datorii la o banca, datorii care nu au fost ... (vezi toată discuția)
Cum scap de datorii? andycip andycip buna ziua,ce este de facut daca o persoana si-a deschis o firma,apoi dupa cativa ani din cauza taxelor si a impozitelor (mai exact cand a fost forfetarul) ... (vezi toată discuția)