avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa

Se poate face pfa cu doi asociati?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:55, 16 Ianuarie 2013
Nu exista asociati la PFA.

Se numeste "PFA" tocmai pentru ca persoana care se constituie ca PFA isi poate desfasura activitatea pentru care are o pregatire de specialitate, in domeniul pentru care se autorizeaza.
Dar daca doua persoane vor sa-si deschida o afacere si nu doresc sa infiinteze un SRL, au alte optiuni? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2013
george-neagu, moderator
Pot deschide fiecare un PFA si sa faca intre ele un contract de colaborare.

Va rog sa nu mai scrieti cu caps.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi legale alexarpad2003 alexarpad2003 Eu cu partenerul meu vreau sa deschidem o mica afacere pentru inceput. Vrem sa facem o firma cat mai mica dar sa avem drepturi legale amandoi ( 50 % - 50 % ) . ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii pe internet naioro naioro Buna ziua. As dori sa infiintez o firma din 2 persoane total. Eu sunt student iar cealalta persoana nu e. Nu suntem din acelasi oras. Firma isi va desfasura ... (vezi toată discuția)
probleme care apar in srl alinutza9 alinutza9 1.Pentru o societate comerciala cu raspundere limitata cu activitate imobiliara (agentie imobiliara) este nevoie de casa de marcat sau este suficient sa se ... (vezi toată discuția)