Buna seara, am luat un credit in 2008 cu ipoteca pe casa, in valoare de 19000 euro, pe 25 de ani, in urma analizelor dosarului si a resturilor procedurilor am ramas cu aproximativ 16.500 euro bani care i-am investit in renovarea casei, respectiv a mansardei, in 2009 facusem o prostie si pur si simplu am uitat de plata unei rate, dupa care plata s-a facut in continuare, dar dupa 3 luni de la acea intamplare am fost somat si am fost plasat la firma de recuperari, care mi-au acordat 2 ani pentru plata creditului(adica tot 19000 euro)
Anul trecut, la terminarea celor 2 ani, ca prin minune am reusit sa dau 10.000 euro in ultima clipa, drept pentru care mi-a fost acordat inca o perioada de 1 an si jumatate, dar care mi s-a spus ca este ultima sansa, dupa care daca nu termin de achitat, atunci raman fara casa.
Azi(15.01.2013), mi-au mai ramas 2 saptamani in care as putea sa achit, inca 9400 euro, dar eu nu dispun decat de maxim 1000 sau2000 de euro.
In ultimi 2 ani am trait in germania, am lucrat prin intermediul unui pfa facut pe numele meu deoarece nu am am primit drept de lucru.
De 2 luni sunt angajata cu acte in regula, realizez un venit lunar de 1100 euro, am un partener de viata, nu suntem casatoriti, a venit acum 25 de ani in germania, si are cetatenie germana, dar in urma unor probleme a renuntat la vechiul loc de munca in decembrie anul trecut si abia acum in ianuarie si-a gasit un angajator, luna viitoare i se va face constract de munca, el primind in continuare pensie.
As dori sa aflu cat mai multe raspunsuri/sfaturi cu rezolvari referitoare la problema mea.
As putea sa mai primesc ceva credit, imrpumuturi rapide? indiferent daca din tara sau strainatate?
Daca cineva dispune de cei 9000 de euro si ar dori sa ma ajute, as putea sa ofer o dobanda la intelegere.
Cel mai recent răspuns:
ContSters194995 , utilizator
09:29, 23 Ianuarie 2013