avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata pensiei alimentare

Va rog sa ma ajutati cu o informatie! am deschis doua dosare dintre care unul cu divortul si unul pentru incredintarea minorului in data de 25.08.2011 avand in vedere ca parata nu si.a dat interesul, minorul mi.a fost incredintat mie din a doua sentinta provizoriu pana la incheierea divortului.Divortul s.a incheiat in data 19.06.2012 in uram caruia minorul mi.a fost incredintat definitiv si irevocabil.Toata aceasta perioada din data deschiderei dosarului si pana in prezent parata nu si.a indeplinit datoria de platire a pensiei alimentare inclusiv cheltuielile de judecata.A.si dori sa ma informez care sunt consecintele acestor fapte! multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 16 Ianuarie 2013
Ce stiti de mamica, are un loc de munca ? Puteti sa va adresati unui executor sa-i puna poprire pe salariu.
Puteti sa-i faceti si plangere penala pentru abandon de familie la politie , poate se sperie si plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de modificare a unei sentinte ramase definitiva nickallai nickallai va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac pentru a solicita modificarea unei sentinte ramase definitiva. va multumesc in prima sentinta petentul ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unui ordin judecatoresc! catacata2011 catacata2011 Buna dimineata! As dori sa va intreb: daca in urma unei hotarari judecatoresti pe calea ordonantei presedintiale,instanta fixeaza dreptul la vizita provizoriu ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si irevocabila! GHIGU GHIGU Buna seara ! Revin pe forum cu probleme referitoare la divortul meu,avand cateva elemente noi.Deci incepand cu data de 20 mai sentinta de divort a devenit ... (vezi toată discuția)