Buna seara ! Revin pe forum cu probleme referitoare la divortul meu,avand cateva elemente noi.Deci incepand cu data de 20 mai sentinta de divort a devenit definitiva si irevocabila.In urma hotararii s-a stabilit ca cei 2 copii minori sa-mi fie incredintati spre crestere si educare,urmand ca fosta sotie(parata in dosar) sa plateasca pensie de intretinere incepand cu data introducerii actiunii(respectiv 28.nov.2007).Se asemenea s-a stabilit ca parata sa revina la numele purtat anterior casatoriei.Intrebarile mele sunt:
-ce trebuie sa fac pt. ca ea sa achite pensia de intretinere restanta,avand in vedere ca a achitat (prin mandat postal)doar ceva mai mult de jumatate,iar in momentul de fata nu mai lucreaza la societatea care a eliberat adeverinta de salariu din dosar?
- care este termenul legal de revenire la numele purtat anterior?Doresc acest lucru avand in vedere ca este datoare la o banca,refuza sa-si plateasca datoria si somatiile ii vin pe adresa mea,iar eu nu vreau ca numele meu sa fie inregistrat in baza de date a datornicilor.Mentionez ca refuza sa-si schimbe actele de identitate deoarece sta fara forme legale la o adresa si nu vrea sa fie trecuta la intretinere acolo,legitimandu-se cu actul ei de dupa casatorie!
Multumesc anticipat!
~ final discuție ~