avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INFIAT COPIL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INFIAT COPIL

O femeie e in divort sotul ei a fost internat la spital cu capul,ea are 2 copii o fata si un baiat vreau sa ia-u unul pe numele meu ea e de acord ca sa ne casatorim dupa ce il iau pe numele meu.
CA sa pot sa il iau pe numele meu ce trebuie sa fac.
CIND ma casatoresc cu persoana pot incheia un act prin notariat si daca divortam pe parcurs copilului luat pe numele meu sa nu mai mosteneasca nimic.
Cel mai recent răspuns: silviu35 , utilizator 19:04, 16 Ianuarie 2013
DACA sotul sotiei da acordul in scris sa iau un copil pe numele meu dupa divort atunci da,daca sotul dupa divort nu plateste pensie alimentara atunci sotia poate cere instantei din drepturile parintesti sa il scoata sau alta procedura care este in final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copilului infiat ELYBOGO ELYBOGO Buna ziua, La varsta de 5 ani am fost infiata ,mentionez ca infierea a fost efectuata in conditiile legii si am preluat numele de familie ale celor care ... (vezi toată discuția)
Infiere copil conico conico Buna ziua! am si eu o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta ca de obicei cu sfaturile dvs. eu sunt cu X sa ii spunem , el are o fetita din casnicia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara / intretinere copil Azuru Azuru Buna ziua! Anticipat va rog s-mi raspunde-ti la acest subiect: - Am un copil in varsta de 11 ani caruia ii dau pensia alimentara lunar. Sunt recasatorit de ... (vezi toată discuția)