avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transferul dreptului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transferul dreptului de proprietate

Buna ziua!exista un termen obligatoriu de transfer al dreptului de proprietate privind un bun imobil luat in leasing?Contractul a fost pe 5 ani(2005-2010)dar abia in 2011 s-a terminat plata obligatiilor si pana in momentul de fata nu s-a facut transferul dreptului de proprietate din cauza beneficiarului care nu are achitat impozitul pe cladire si nu poate obtine certificat si nici nu dispune de bani pt taxele notariale.
Va rog sa-mi spuneti ce risca beneficiarul si ce implicatii sunt

Alte discuții în legătură

Renuntare la judecata- recuperare taxe si onorariu expert prietenulomului prietenulomului Am achitat taxa de timbru pe valoare si expertiza tehnica dar dorim sa renuntam la judecata deoarece am ajuns la o intelegere . Se mai pot recupera taxele ?? (vezi toată discuția)
Lamurire uifaleandana@yahoo.com uifaleandana@yahoo.com Buna ziua Tatal meu a trecut pe mine la primarie o proprietate(fara un act notarial) care a dobandit o in urma dizolvarii unui s.a, a carui asociat ... (vezi toată discuția)
Raport de reevaluare pentru imobil aflat sub contract de leasing cipriantarara cipriantarara Buna ziua, am un spatiu comercial pentru care am un contract de leasing activ inceput in 2011 si care se va termina in 2019. trebuie sa depun raportul de ... (vezi toată discuția)