avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum recuperez niste bani?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum recuperez niste bani?

buna ziua . acum 4 luni am angajat un avocat pentru eliberarea sotului meu la jumatate din pedeapsa (in noiembrie se implinea)iar el a insistat sa facem si revizuirea ca sunt sanse . luniile au trecut si nu s-a intamplat nimic .acum sotul meu va intra in comisia lui de drept pentru eliberare conditionata iar raspuns de la revizuire nu am primit nimic cu toate ca avocatul zice ca a depus-o la mijlocul lunii octombrie .va intreb cum pot sa fac sa recuperez din bani?va multumesc
Cel mai recent răspuns: mantaandreea , utilizator 12:51, 16 Ianuarie 2013
la care bani va referiti??
banii dati avocatului?? depinde foarte mult de clauzele prevazute in contractul incheiat cu acesta.
Solicitati avocatului sa va indice nr dosarului si termenul acordat.
sa va explic mai detaliat.in 23 septembrie am mers la un avocat recomandat de o prietena la domiciliul acestuia unde i-am relatat cazul si am intrebat daca se poate face o eliberare la jumatate din pedeapsa,,jumatatea se implinea pe 25 noiembrie.avocatul a spus ca da dupa care a trimis o cerere de eliberare conditionata la jumatate de pedeaspa.aceea cerere a fost respinsa de tribunal pe motiv ca nu se implinise jumatate din pedeaspa.avocatul stia clar ca pe 25 noiembrie este jumatate,dar el a trimis cererea in octombrie .tot atunci cand am fost la avocat el a insistat sa facem si o revizuire a cazului pe motive ca sunt sanse de reusita dupa ce a citit intregul dosar.cererea de revizuire a fost trimisa in octombrie la tribunalul de la bolintin giurgiu.mentionez ca nici pana in prezent nu am primit nici un raspuns de acolo nici eu si nici avocatul.(eu am mers pe incredere,nu am vazut nimic referitor la toate demersurile facute de dansul)pretul a fost stabilit in prima sedinta de avocat si anume suma de 1500.precizez ca nu am primit nimic la mana pentru acesti banii stiu doar ca a fost o singura data la penitenciar unde a vorbit cu sotul meu si acolo am inteles ca l-a pus sa semneze ca este reprezentat de el.sotul meu va intra pe 14 februarie in comisia de eliberare(cea pe care o stia de cand a fost inchis si din care s-au scazut zilele de munca castigate)consider ca avocatul nu a facut nici un demers pentru ceea ce a fost platit.intrebarea mea este cum pot recupera din suma data avocatului considerand ca nu a facut lucrul pentru care a fost platit.va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Condamnat la 2 ani cu executare kinky kinky Buna ziua, suntem tineri si speram sa reusim, sa nu trecem prin asa ceva.. este vorba de sotul meu care a fost condamnat la 2 ani inchisoare. Sunt inca ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)