intrebarea mea e simpla: sunt adsolventa cu studii superioare, am inceput sa primesc somaj din noiembrie si am un copil de o luna jumatate. pot primi indemnizatie de crestere a copilului avand in vedere ca nu am lucrat niciodata cu carte de munca?
1. Puteti sa beneficiati de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) ati frecventat, fara intrerupere, cursurile de zi, ale unei facultati si dupa aceea v-ati inregistrat la Agentia de Somaj.
2. Mergeti la Primarie si cereti lista cu actele necesare specifice situatiei dvs. (spuneti ca in cele 12 luni ati fost studenta la zi si apoi in somaj indemnizat).
3. Dar sa va grabiti pentru ca indiferent cand solicitati indemnizatia pentru CCC o veti primi numai pana copilul implineste 2 ani.
Mama studenta
alex123654
Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna noiembrie.Sunt studenta in anul 2 si as dori sa stiu daca as mai beneficia de acel ajutor pentru copil daca as ... (vezi toată discuția)