avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama studenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama studenta

Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna noiembrie.Sunt studenta in anul 2 si as dori sa stiu daca as mai beneficia de acel ajutor pentru copil daca as intrerupe studiile 2 ani
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:01, 9 August 2015
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru conecdiu crestere copil trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) sa frecventati, fara intrerupere, cursurile de zi ale facultatii (cu exceptia situatiei de intrerupere a cursurilor din motive medicale).

2. In cazul dvs. cele 12 luni eligibile sunt decembrie 2014 - noiembrie 2015.

3. Dupa nasterea copilului puteti sa intrerupeti cursurile, veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maternitate studenti Szilagyiibi Szilagyiibi Buna ziua! Cand o sa nasc o sa fiu la master, primul an. Fiind la facultate stiu ca voi primi indemnizatie de crestere -600 de lei, dar trebuie sa continui ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil annk07 annk07 Buna ziua, In momentul de fata sunt insarcinata in 6 luni, urmand ca prin octombrie, inceputul lunii noiembrie sa nasc. Vreau sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil ladyly ladyly Buna ziua! Referitor la indemnizatia de crestere copil,as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatie daca am inceput un program de masterat de la ... (vezi toată discuția)