avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme cu permisul de cunducere, uz de fals
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme cu permisul de cunducere, uz de fals

buna seara . In 2008 mi-a fost luat permisul pt 3 luni de zile,iar in acest timp eu vorbisem cu o cunostinta care avea pe cineva la sectia de ploitie si mi-a zis ca poate sa-mi dea permisul intr-o luna de zile. Am mers impreuna la sectia de politie brasov(avand domiciliul acolo,la data respectiva) si mi-a eliberat un alt permis pe baza de pile ,cred ca....persoana la care am apelat sustinand acest lucru. Am primit permisul, iar azi dupa 4 ani imi vine o citatie de la politia brasov cum ca mi-au deschis dosar penal in baza articolului 291,292 cod penal,in care se spune ca am folosit falsuri in inscrisuri.,uz de fals......... probabil am declarat ca l-am pierdut,ceea ce nu mai tin minte. As dori mult sa-mi spuna cineva ce se intampla in astfel de situatii? Si daca cumva nu s-a prescris acest lucru?
Termenul de prescriptie a raspunderii penale in cazul infractiunilor prezentate de dvs este de 5 ani,dar este posibill sa fi fost intrerupt intre timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciunea - prescriere kong_master13 kong_master13 Buna,doresc o lamurire,in 2009 decembrie politia spune ca am savarsit o fapta de inselaciune cu fals si uz de fals si fals privind identitatea,desi aceasta ... (vezi toată discuția)
Constatare prescriptie . panteraadi panteraadi Buna seara ...Plangere penala formulata pt. un presupus fals, invocat de partea vatamata cu privire la un act emis de o primarie in anul 1998 .Organului de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea incadrarii juridice a infractiunii de uz de fals in inscrisuri oficiale adrianpopescu77 adrianpopescu77 Stimate doamne si domni avocati, Supun expertizei dvs profesionale urmatoarea speta: In anul 2006 o persoana preda fotografii si o suma de bani unei alte ... (vezi toată discuția)