avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrarea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrarea

pot sa depun plangere penala pentru amenintare pe baza unei inregistrari telefonice in care sunt amenintata cu acte de violenta?
Din cauza unor legi care reglementează aspecte ale protecției vieții private, mijloacele de probă obținute în mod ilegal nu pot fi folosite în procesul penal, desi in opinia mea ignorarea de plano a înregistrărilor audio-video efectuate de particulari în scopul probării unor fapte juridice, fără vreo autorizare din partea unei instituții a statului, contravine interesului public de înfăptuire a justiției.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2013
avLeon, utilizator
Puteti depune dar ar trebui coroborata si cu alte probe de principiu pentru a se tine cont de ea,ramane la aprecierea organului de urmarire penala pana la urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati de dovedire a faptelor? Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Stim cu totii despre cazurile de abuz de incredere sau de situatii in care nu poti dovedi faptele cu inscrisuri sau martori. Astfel se ajunge la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio ContSters101235 ContSters101235 Buna ziua. Stiu ca inregistrarile audio nu sunt admise ca probe in instanta. Intrebarea mea este: S-ar putea folosi aceste inregistrari in cursul anchetei ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare convorbiri telefonice proprii iulia_i iulia_i Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu legea care reglementeaza inregistrarea convorbirilor telefonice. M-ar interesa daca acele convorbiri telefonice dintre ... (vezi toată discuția)