avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revizuirea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

revizuirea

ce sanse sunt sa obtin revizuirea unui dosar cu inselaciune?in acest caz au fost aduse probe noi.multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:43, 18 Ianuarie 2013
depinde de noile probe cat de concludente sunt si daca asta ar conduce macar la o micsorare a pedepsei.
de regula , dupa ramanerea definitiva sunt slabe sanse de reusita, mai mult o pierdere de timp si de bani.
Ar trebui sa precizati ce intelegeti prin probe noi.
in acest dosar apar martori noi care declara cu totul altceva decat a declarat partea vatamata
depinde ce considerati ca vor schimba noile marturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"marturie mincinoasa!!!???" deniss_2008 deniss_2008 Intr-un proces de partaj unul dintre martorii partii adverse a declarat de ex caci imobilului in litigiu i s-au adus inbunatatiri in valoare de cca 25000 euro ... (vezi toată discuția)
Achitare cercetasa cercetasa sunt cazuri de achitare in speta loviri si alte violente (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa meseriasu6_9 meseriasu6_9 Buna seara.....am si eu o nelamurire...in urma cu cativa ani,mai exact 2 a avut loc o bataie in barul in care ma aflam,drept urmare am fost si martor iar la ... (vezi toată discuția)