avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumpararea unui apartament prin curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumpararea unui apartament prin curatela

buna seara.sunt roxana.am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare cu un domn numit curator de catre autoritatea tutelara.apartamentul care urmeaza sa-l cumpar este pe numele copilului curatorului,un minor in varsta de 7 ani.peste cateva zile urmeaza sa semnezi contractul final.credeti ca pot avea ulterior probleme?

Alte discuții în legătură

Achizitie locuinta noua pe numele copilului minor seti seti In cazul in care parintele nu poate achizitiona o locuinta noua cu tva de 5%, intrucat a mai beneficiat de aceasta masura, se poate cumpara pe numele ... (vezi toată discuția)
Administrarea unui imobil când proprietarul este minor: ce trebuie să facă părinții lui ca să îl poată reprezenta în relația cu terții? anttonnio anttonnio buna ziua , rog suport ! fiul meu a primit in 2013 o donatie ( casa +teren ) de la ruda . la dobandirea acestora de catre fiul meu , eu am fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire, transfer proprietate bunic - nepot minor aleluia2015 aleluia2015 Buna ziua, in calitate de bunic pot trece casa pe numele nepoatei care are 5 ani.? Multumesc (vezi toată discuția)