avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecin impotriva cainilor- urgent!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecin impotriva cainilor- urgent!

ce se poate face in romania legal impotriva hingherilor si cum combatem un vecin care uraste si cainii dar chiar si vrabiile?? locuiesti la bloc si nu poti lua in casa decat un caine, max 2 ... asa ca la bloc pui o cusca sau doua si mai hranesti 3-4 caini. Cainii nu sunt agresivi, doar mai latra. catelele sunt castrate.
si totusi un fost comunist de vecin face reclamatie ca latra cainii prea tare .. si daca n-ar latra deloc ar spune ca tropaie si tot il deranjeaza si vin hingherii si iau cainii. si ca sa ce??? sa-i duca la moarte prin infometare sau daca au noroc, nu mai apuca sa se chinuie atata timp pana mor si-i mananca alti caini, pt ca pt cine nu stie asta se intampla in asa zisele adaposturi din tara (in bucuresti e mai bine)... Ce se poate face sa nu se intample asta ?? sa nu mai aiba hingherii voie sa ia cainii doar pt ca un vecin din 50 face o reclamatie? ce se poate face impotriva acestui vecin ca sa putem recupera cainii dusi la hingheri si sa nu-i mai ia alta data din ordinul lui.
e vb de Braila unde cainii nu au nici o sansa in adapostul lui Horez ... sunt dusi acolo ca sa moara si nu usor, iar vecinul cu reclamatia lucreaza la primarie, asa ca se poate considera si abuz.
Ultima modificare: Luni, 9 Februarie 2009
veronik, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 22:01, 1 Martie 2009
Stimata doamna, luati cainii in casa la dvs., nu obligati vecinii sa suporte asa ceva.
si eu am catei..si ai mei mai latra si vecinii se supara mereu...dar nu mi se pare corect sa iei un catel del a stapan sa-l duci la o moarte sigura...intrebarea era dk nu ma insel cum putem combate acest lucru? Ce putem face ca sa nu ni se ia cainii din apt in caz de reclamatie? Ce solutie legala exista? Nu conteaza alte comentari ci concret solutii.... ca de viacareli poate ne/am saturat si noi....
spuneti ca v-ati saturat de vaicareli. nu credeti ca si vecinii s-au saturat de latratul ciinilor dvs ?
o solutie ar fi sa va mutati intr-o casa la curte, sa scapati vecinii de deranjul provocat de ciini si dvs de vaicarelile vecinilor
si-uite-asa toata lumea incepe sa devina fericita, facind abstractie de criza financiara :D
Dana Marin a scris:

Stimata doamna, luati cainii in casa la dvs., nu obligati vecinii sa suporte asa ceva.



"stimata" doamna, vorbiti fara sa stiti situatia. ce suportau vecinii ?? parerea mea este sa nu ma obligati pe mine sa va suport comentariile neavenite pt ca se pare ca nu aveti nimic interesant sau inteligent de raspuns la intrebarea mea, doar aberatii, deoarecehabar nu aveti de situatia reala.
veronik a scris:

Eu cred ca nu are sens sa bagam toti cainii in aceeasi oala si sa spunem ca toti sunt agresivi. Cainii astia nu sunt agresivi si daca un sg vecin din 50 sau chiar mai multi cati sunt acolo, are ceva de zis si ceilalti nu inseamna ca nu cainii sunt problema. Deocamdata nu vad decat un abuz al unui om care doar pt ca are relatii face cum vrea el. Pe cainii aia cine ii apara de la moarte? si daca tot aveti caini : imaginati-va ca ar trece hingherii pe strada si vi i-ar lua din greseasa si apoi mor de foame sau sfasiati de alti caini tot de foame ... cum ar fi ?? ati fost intr-un asa numi adapost pana acum ?? daca iubiti animalele o sa ganditi altfel dupa ce vedeti conditiile de acolo. si nu in bucuresti ca aici e un picut mai bine .. cine protejeaza cainii in romania tara tiganilor ? cainii aia chiar nu au facut nici un rau nimanui!
vroiam o solutie sa salvez niste cainii de la moarte de un vecin securist si nu o morala de stapan de caini care nu iubeste cainii!

Doamna daca nu vreti sa-i bagati pe toti intr-o oala bagati-i in mai multe oale.
Intre tigani si caini ce preferati sa salvati dv? Acum spuneti ca e tara tiganilor: oare vreti sa fie tara cainilor? Ar trebui sa va cereti scuze ca poate sunt si tigani pe acest forum.
Iar daca au intrat pe mana vecinului securistu nu mai aveti ce face, eventual dati-i sa citeasca toate raspunsurile ce le-ati primit aici , sa stie omul ca nu-i singur.

Alte discuții în legătură

Haita de maidanezi hranita de vecinii de pe strada elisavartic elisavartic Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Locuiesc pe o strada in constructie in comuna Berceni. Pe strada mea este o haita de 8 caini hranita de doua dintre ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)
Caine "de apartament" insuportabil Lucian_Stroe Lucian_Stroe Vecinii de deasupra detin un caine \"de apartament\" pe care nu-s in stare sa-l controleze, astfel ca acesta latra intr-un mod insuportabil, la absolut orice ... (vezi toată discuția)