avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... minuta judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

minuta judecatoreasca

buna seara , Solutie: admite în parte cererea reclamantei Ion Ionela. Încuviinţează ca reclamanta să aibă legături personale cu minorele astfel: în prima şi a 3-a săptămână a fiecărei luni, în zilele de sâmbătă şi duminică , în intervalul orar 10,00--20,00, la domiciliul pârâtului şi o săptămână în vacanţa de iarnă şi primăvară şi o lună în vacanţa de vară, la domiciliul reclamantei . Respinge capătul de cerere având ca obiect exercitarea autorităţii părinteşti şi stabilirea domiciliului minorelor la reclamantă , ca neântemeiat.
As vrea sa stiu daca pot sa fac recurs dupa,, minuta ,, inainte sa-mi vina hotarirea acasa si ce sanse as avea de cistig, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:43, 16 Ianuarie 2013
Nu este indicat sa declarati apel mai inainte de a face si motivarea apelului in fapt si in drept.
Nu este ca in penal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca cu stabilirea domiciliu minor in strainatate Bella2018 Bella2018 Buna seara. Mi s-a dat in prima faza hotarare judecatoreasca cu stabilire domiciliu minor in strainatate si dupa apel la fel mi s-a dat castig de cauza. ... (vezi toată discuția)
Program de vizita tzapone tzapone Buna ziua! Am si eu cateva intrebari. In momentul in care hotararea tribulalului este urmatoarea: \": Admite apelul declarat împotriva sentinţei civile ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters153248 ContSters153248 buna ziua, pe data de 10 iunie am avut prima si ultima infatisare pentru divort.pronuntarea s-a amanat timp de doua saptamani deoarece a fost greva ... (vezi toată discuția)