avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar delapidare

bună dimineaţa

am o mică problema. defapt mai mare. soţul meu în luna august 2012 a avut un proces penal pentru delapidare. a primit 2 ani cu suspendare si o perioadă de încercare de 4 ani. la instanţă sa angajat să achite prejudiciul în 2 luni. suma de 20.500 lei. în termen de 2 luni a reuşit să achite suma de 19.500 lei deci a mai rămas de achitat 1000 lei. cei care trebuie să primescă bani fac tot felul de presiuni şi ameninţări pentru cei 1000 lei rest de achitat. suntem conştienţi că trebuie să plătim bani dar momentan nu mai avem de unde. intrebări

1. ce mai poate păţi din punct de vedere juridic, atât penal cât şi civil.
2. în ce măsură pot să mă uit pe dosarul de la instanţă. eu ca soţie.

mulţumesc deocamdată#-o
Cel mai recent răspuns: ananeagu23 , utilizator 14:17, 17 Ianuarie 2013
Ce fel de amenințari?
Soțul va poate face o imputernicire notariala ca sa puteți studia dosarul.
Hotărârea judecătorească este la fond?
dacă merg împreună cu soţul la instanţă este ok.
Hotărârea judecătorească este la fond? nu prea înţeleg întrebarea

mulţumesc
Nu patiti nimic.
Ati facut un efort sa platiti peste 90% din prejudiciu in timp scurt.
Daca cu rea credinta nu se plateste, s-ar putea ajunge la revocarea suspendarii conditionate a executarii pedepsei.
Dar nu e cazul.
multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara lilipa lilipa In urma divortului,prin hotatare judecatoreasca,fostul sot trebuie sa plateasca lunar 1000 ron celor 2 copii,incepand din 15/09/2011.Nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Delapidare 40000 lei Mela213 Mela213 Buna ziua, Prietena mea este acuzata de delapidare de catre firma la care lucra in 2009.A recunoscut fapta in 2009, a vrut sa si plateasca prejudiciul, in ... (vezi toată discuția)
Amenda penala cristinutz cristinutz Buna ziua, Am primit acum 3 luni o amenda penala de 1000 ron care trebuia achitata in termen de 15 zile. Nu am reusit sa o achit si nu am sanse sa o achit ... (vezi toată discuția)