avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzata de delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzata de delapidare

Va rog sa-mi spuneti care ar fi urmatorii pasi dupa ce dosarul pleaca de la politie la parchet? La ce sa ma astept si cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: lycy70 , utilizator 13:06, 18 Ianuarie 2013
Parchetul va intocmi, in functie de probatoriile administrate, o rezolutie/ordonanta de incepere a urmaririi penale sau va da NUP (neinceperea urmaririi penale).

Ulterior dosarul, in functie de actele Parchetului, va ajunge la instanta de judecata penala competenta .
Va multumesc frumos! e posibil sa mai fiu chemata de procuror pentru eventuale lamuriri?
In functie de cursul cercetarii/urmaririi penale este posibil sa mai fiti citata pentru declaratii.
Dupa cum mi-a vorbit politistul mi-am dat seama ca a realizat ca sunt nevinovata,e posibil ca acesta sa faca vreo recomandare la dosar pentru procuror sau nu are nici o legatura una cu alta? Ar fi cazul sa-mi angajez avocat?
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
lycy70, utilizator
Politistul care a facut cercetarea va propune solutia catre procuror.
Adica el e cel care initiaza urmatoarea etapa procesuala.

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza dupa nup? george70 george70 Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)
Indatoririle unui procuror romeotgv romeotgv Este obligat ca un procuror care instrumenteaza un dosar de furt calificat sa audieze partile implicate in dosar sau doar sa ia act de propunerea organului de ... (vezi toată discuția)