avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... valabilitate depunere declaratii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

valabilitate depunere declaratii fiscale

am depus declaratii fiscale la anaf pe internet si am primit confirmarea ca s-au validat si nu exista erori. ulterior, am fost amendata de catre adm financiara pe motiv ca nu s-au depus aceste declaratii. am cerut informatii la ghiseu referitor la acest lucru si mi s-a spus ca declaratia nu cuprindea toate pozitiile din vectorul fiscal si de aceea se considera nedepuse. am intrebat de ce atunci s-a emis raportul acela de depunere unde scrie ca nu s-au depistat erori si mi s-a spus ca sistemul asa procedeaza. dar daca declaratiile nu sunt complete in functie de vectorul fiscal, acestea se considera nedepuse, indiferent de ceea ce arata raportul de depunere pe internet. exista undeva astfel de prevederi in codul de procedura fiscala ca eu nu am gasit ? sa o cred pe cea de la ghiseul adm financiare chiar daca nu am gasit astfel de prevedere in lege? poate exista si nu am gasit eu. multumesc.

Alte discuții în legătură

Corectare eroare deconta tva trimestrial tincuta30 tincuta30 O societate comerciala a depasit la 31.12.2011 plafonul de 100.000 euro ca si cifra de afaceri. Drept urmare trebuia sa treaca d.p.v. al TVA la perioada ... (vezi toată discuția)
Verificicare pe net a dec112 kinga79 kinga79 am depus decl. la ghiseu, trebuie validat si pe net? (vezi toată discuția)
Declarația 112 oromeo oromeo Buna ziua! Am depus la ghiseu declarația 112, am confirmarea pentru depunere, dar nu am verificat pe site. Acum, după ce am achiziționat o ... (vezi toată discuția)