avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament pentru un asistent medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament pentru un asistent medical

Buna seara,
As avea si eu o intrebare, poate ma poate ajuta cineva.
Asistentul medical poate primi prin testament de la persoana pe care o ingrijeste? Pentru ca parca doar medicii nu pot primi. Sau?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: EmiliaO , utilizator 02:12, 18 Ianuarie 2013
Nu poate
nici daca este platit pentru munca pe care o presteaza ca si asistent?
si daca face si treburi casnice pe langa? adica exista si o relatie de prietenie nu doar una profesionala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hristos a înviat! sunt căsătorită de 6 ani si am o fetita ... alinapri09 alinapri09 Hristos a înviat! Sunt căsătorită de 6 ani si am o fetita cu actualul care are 5 ani.. In primii 4 ani mi a greșit, vorbea cu alte femei, le cauta, in ... (vezi toată discuția)
Diferente testament sau donatie angi84 angi84 Buna ziua, Vecina mea are o dilema si vreau sa o ajut. Ea are un apartament pe numele ei si nu are copii. I-a mostenit partea sotului (care a decedat), iar ... (vezi toată discuția)
Revocare testament ARISTITA MARCU ARISTITA MARCU Buna seara! am nevoie de niste lamuriri in aceasta problema 1.batran -sotie si fiica decedate-succesiune facuta 2.unicii mostenitori-3 nepoti din partea ... (vezi toată discuția)