avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident auto-decizie pronuntata in recurs- lamuriri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident auto-decizie pronuntata in recurs- lamuriri

Soluţionare
Solutie: respinge recursul inculpatului şi asiguratorului. admite recursul părtii civile, casează sentinta şi obligă inculpatul, alături de asigurator la plata sumei de 1210,85 lei daune materiale obligă inculpatul la plata sumei de 5470,65 lei cheltuieli judiciare către partea civilă
Încheiere
Solutie: admite cererea de îndreptare a erorii materiale


imi puteti spune ce inseamna asta?

Alte discuții în legătură

Ce se mai poate face dupa pronuntarea decizei din recurs? DIX DIX Buna. A fost judecat un dosar cu obiect vatamare corporala din culpa recurs Tribunal\\"Solutie: respinge recursurile declarate de Ministerul Public si ... (vezi toată discuția)
Sntinta definitiva masterguni masterguni buna problema mea este urmatoarea am fost inplicat intrun proces civil in calitate de inculpat in urma unui accident auto. la judecatorie am primit 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Instanta mi-a admis recursul... si m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs! aidu aidu Desi mi-a admis recursul... Curtea de Apel m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs!!! Sunt indreptatit sa invoc eroarea materiala pe calea ... (vezi toată discuția)