avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se mai poate face dupa pronuntarea decizei din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se mai poate face dupa pronuntarea decizei din recurs?

Buna.
A fost judecat un dosar cu obiect vatamare corporala din culpa recurs Tribunal"Solutie: respinge recursurile declarate de Ministerul Public si inculpatul AD admite recursul declarat de partea civilă DR. casează sentinta recurată numai în ceea ce priveste latura civilă şi rejudecând cauza: obligă inculpatul, în solidar cu Fondu. de protectia a victimelor străzii la plata sumei de 450 euro în lei la data executării daune materiale şi 7.000 euro în lei la data executării daune morale către partea civilă DR şi respinge în rest pretentiile civile ale părtii civile. obligă inculpatul la plata sumei de 2.500 lei cheltuieli judiciare către partea civilă DR mentine celelalte dispozitii ale sentintei apelate în ceea ce priveste latura penală a cauzei, despăgubirile acordate Spitalului Clinic Judetean de urgentă x şi cheltuielile judiciare acordate statului.
La termenul la care s-a judecat recursul inculpatul nu a fost prezent si nici aparator nu a avut . Probabil unul din oficiu.

Soluita de la judecatorie a fost:Solutie: Condamnă inculpatul la pedeapsa închisorii de 10 luni.Suspendă condiţionat executarea pedepsei.Stabileşte termen de încercare de 2 ani şi 10 luni.Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea vătămată DR .Admite acţiunea civilă a Sp.Clinic Jud. de Urgenţă

La judecatorie iau fost acordate 3500 de euro pe parte civila.

In aceste conditii se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: DIX , utilizator 07:36, 30 Septembrie 2012
Daca s-a judecat recursul nu se mai poate face nimic.
Multumesc. Chiar daca nu a fost prezent inculpatul?
P elatura civila nu o pot contesta?
Care a fost motivul pentru care nu s-a prezentat inculpatul ori avocatul la recurs?
Daca procedura de citare a fost legal indeplinita nu mai aveti la dispozitie nicio cale de atac.
Chiar daca se prezenta la recurs suma pe latura civila se putea micsora?
La Judecatorie s-a acordat mai putin totusi adica jumatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sntinta definitiva masterguni masterguni buna problema mea este urmatoarea am fost inplicat intrun proces civil in calitate de inculpat in urma unui accident auto. la judecatorie am primit 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie masterguni masterguni buna , in urma unui accident de circulatie am ajuns in instanta intru-un proces civil in calitate de inculpat . dupa 3 ani de judecari am primit 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Se mai poate pune in executare aceasta decizie? iuli113 iuli113 mai este valabila aceasta sentinta?se mai poate pune in aplicare?va rog un raspuns clar: Solutie: În baza art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d C.p.p., admite ... (vezi toată discuția)